در نگاه اول ممکن است اپل‌واچ یک گجت لوکس به نظر آید؛ اما اکنون ظاهرا کمپانی اپل می‌خواهد این دستگاه به عنوان یک ابزار پزشکی جدی نمود پیدا کند. براساس گزارشی جدید، اپل مشغول توسعه ویژگی نمایش...در نگاه اول ممکن است اپل‌واچ یک گجت لوکس به نظر آید؛ اما اکنون ظاهرا کمپانی اپل می‌خواهد این دستگاه به عنوان یک ابزار پزشکی جدی نمود پیدا کند. براساس گزارشی جدید، اپل مشغول توسعه ویژگی نمایش پیشرفته ضربان قلب بوده که ممکن است در نسخه‌های آینده اپل‌واچ به‌کار گرفته شود. این گزارش ادعا می‌کند که اپل در حال توسعه یک نمایشگر الکتروکاردیوگرام برای اسمارت‌واچ‌های خود است.

الکتروکاردیوگرام (EKG) یا ثبت الکتریکی ضربان قلب، آزمایشی است که به شکل معمول با استفاده از چندین الکترود که مستقیما بر روی سطح پوست قرار می‌گیرند، اجرا خواهد شد. دستگاه، الگوهای الکتریکی میان ضربان‌های قلب را نمایش می‌دهد. این الگوها یا سیگنال‌ها برای تشخیص نارسایی‌های قلبی، ناهنجاری‌ها و سایر شاخصه‌های بیماری‌های قلبی و عروقی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بلومبرگ گزارش می‌دهد که در نسخه آزمایشی این محصول کاربران بایستی قاب اسمارت‌واچ خود را با ۲ انگشت دستی که اپل واچ بر روی آن بسته نشده است، لمس کنند. سپس نمایشگر جریانی غیرقابل تشخیص را از قفسه سینه کاربر عبور می‌دهد تا سیگنال‌های الکتریکی در قلب را ردیابی کرده و وجود هرگونه اختلال احتمالی را تشخیص دهد.

آزمایشات EKG که در بیمارستان‌ها، آمبولانس‌ها و مطب پزشکان اجرا می‌شوند، تنها فعالیت قلب در یک بازه زمانی کوتاه را نمایش می‌دهند. این موضوع توانایی آن‌ها در تعیین و تشخیص ناهنجاری‌های بالقوه را محدود می‌کند. دستگاه‌های پزشکی پوشیدنی نیز وجود دارند که رفتار قلب را برای تعداد روزهای محدودی رصد می‌کنند. گنجاندن این قابلیت در ساعت‌های هوشمند، زندگی روزمره مردم با یک گجت را آسان‌تر خواهد کرد. این گزارش تصریح می‌کند که روند توسعه همچنان ادامه دارد و اپل می‌تواند تصمیم به عدم استفاده از این تکنولوژی در محصولات آینده خود بگیرد. یک سخنگوی کمپانی اپل از اظهارنظر پیرامون این گزارش خودداری کرده است.