چند هفته پیش بود که کوالکام به‌صورت رسمی از نسل جدید چیپست‌هایش با نام اسنپدراگون 845 رونمایی کرد، از این رو به‌تازگی نتایج سنجش این چیپست توسط بنچمارک معتبر گیک‌بنچ منتشر شده است. در اولین...چند هفته پیش بود که کوالکام به‌صورت رسمی از نسل جدید چیپست‌هایش با نام اسنپدراگون ۸۴۵ رونمایی کرد، از این رو به‌تازگی نتایج سنجش این چیپست توسط بنچمارک معتبر گیک‌بنچ منتشر شده است.

در اولین نگاه به این نتایج می‌توان دریافت که اسنپدراگون ۸۴۵ در بخش پردازش تک هسته‌ای امتیاز ۲۴۰۰ را کسب کرده و در بخش پردازش با چند هسته این رقم به ۸۳۰۰ می‌رسد. همان‌طور که مشخص است، این چیپست از نظر امتیازی بالاتر از اسنپدراگون ۸۳۵، کایرین ۹۷۰ و یا اگزینوس ۸۸۹۵ قرار می‌گیرد. به‌طور دقیق‌تر این چیپست در بخش پردازش تک هسته‌ای ۲۰ درصد و در بخش پردازش با چند هسته ۳۰ درصد بهبود عملکرد داشته است. یکی از نکات برجسته در مورد اسنپدراگون ۸۴۵، استفاده از آدرنو ۶۳۰ در بخش پردازش گرافیکی بوده که نسبت به نسخه قبلی (آدرنو ۵۴۰)، ۳۰ درصد قدرت پردازشی بیشتری داشته و در عین حال از نظر مصرف باتری ۳۰ درصد بهبود یافته است. هم‌چنین در بخش پردازش‌های ویدیویی، بهبودی ۲.۵ برابری را شاهد هستیم.

هم‌چنین بهینه‌سازی بیش‌تر Renderscript در اسنپدراگون ۸۴۵، موجب بهبود عملکرد این چیپست در بخش گرافیکی به نسبت اسنپدراگون ۸۳۵ می‌شود. Renderscript یک زبان برنامه‌نویسی سطح پایین است که در پردازش‌های گرافیکی و پردازش‌های متکی بر پردازنده به‌کار می‌رود و نقشی کلیدی را در قدرت پردازنده گرافیکی ایفا می‌کند. امتیاز Renderscript کسب شده توسط اسنپدراگون ۸۳۵، ۷۸۹۹ واحد بود که در اسنپدراگون ۸۴۵ به رقم ۱۳۹۴۸ رسیده است.

به‌صورت کلی عملکرد بخش پردازش گرافیکی (GPU) در اسنپدراگون ۸۴۵، ۵۶.۶۳ درصد به نسبت نسل پیشین بهبود یافته است. با این‌حال تنها با تکیه بر این تست نمی‌توان گفت که عملکرد بخش گرافیکی در اسنپدراگون ۸۴۵ چگونه خواهد بود، البته به‌نظر می‌رسد تغییرات مثبت زیادی را نسبت به اسنپدراگون ۸۳۵ شاهد خواهیم بود.